Fabrică de procesare produse lactate și brânzeturi, situată în sat Maderat, oraș Pâncota, județul Arad, înscrisă în Cartea Funciară nr. 300854 Pâncota, fiind compusă din:

Teren intravilan curți construcții, în suprafață de 9.401 mp;
Fabrică procesare produse lactate și brânzeturi P + E, cu suprafața construită la sol de 2.063 mp și desfășurată de 2.369 mp.;
Bunurile mobile aferente funcționării.

Proprietatea este situată în zona periferică a satului Maderat, oraș Pâncota, la cca. 150 m de DC 88 care leagă Pâncota - Maderat de localitatea Agrișul Mare.

Terenul este de formă aproximativ dreptunghiulară, cu front stradal de cca. 94 ml. Terenul este plan și este împrejmuit cu gard din plasă metalică pe stâlpi metalici, pe trei laturi (lateral stânga, dreapta și spate).

Construcția de bază este Hala de producție, construcție parter cu etaj parțial. Clădirea are fundații din beton, structura metalică din stâlpi și grinzi metalice, închideri și compartimentări panouri termoizolante tip sandwich. De asemenea, acesta are tâmplării PVC cu geam termopan. Pe acoperișul halei sunt montate panouri solare care asigură necesarul de energie electrică al fabricii. Societatea nu livrează în SEN energie electrică, tot ce se produce putând fi utilizat de societate. Suprafața construită la sol este de 2.063 mp și desfășurată este de 2.369 mp.

La parter, construcția este structurată pe 3 sectoare, respectiv:

zona de producție, cu suprafață utilă de 1.230,7 mp;
zona de depozitare, cu suprafață utilă de 451,50 mp, care cuprinde 5 depozite frig cu temperatură controlată;
zona de personal, care se extinde la parter și etaj, cu suprafață utilă de 468,10 mp.

Stația de epurare - este un bazin din beton armat (neacoperit la data inspecției evaluatorului) cu trei compartimente.

Platforme betonate, drumuri și alei pietonale - în suprafață de 2.405 mp, platforme din beton de 15-20 cm grosime pe fundație din pământ stabilizat și pietriș compactat.

Rampă spălare - amplasată la intrarea auto în incintă, este o construcție din beton (groapă) cu scopul de a steriliza roțile vehiculelor care intră în incintă.

Proprietatea este deservită de 2 puțuri forate, una de mică adâncime (PSI) și a doua de mare adâncime, pentru alimentarea cu apă curentă. Ambele investiții nu au montată împrejmuirea pentru protecție.

Utilități: curent electric de la panourile fotovoltaice, apă curentă, gaz metan și canalizare proprie.

Preţul de pornire la licitație este de 4.200.000 lei + T.V.A.

Preţul de pornire

4.200.000,00
RON