Fabrică de termopane la cheie

Proprietate imobiliară cu destinaţie industrială compusă din:

Fabrică de termopane la cheie (compusă din teren în suprafață de 13.347 mp și construcții - Hală producție/birouri, depozit profile și depozit sticle, depozit aluminiu și depozit pregătire export, construcții - magazii și cabină portar), situată în Măgurele, str. Livezii, nr. 12, Ilfov. Bunurile mobile specifice producției și parcul auto aferent.
Zona în care este situată proprietatea imobiliară este o zonă preponderent industrială, imobilul fiind înconjurat, de altfel, de imobile cu destinație industrială.
Amplasamentul beneficiază de utilitățile existente în zonă, unele dintre ele aflandu-se pe amplasament, după cum urmează:
apă - puț propriu;
energie electrică, inclusiv trifazic - de la rețea;
telefonie mobilă - pe proprietate.

Terenuri în suprafață de 1.250 mp și 2.000 mp, situate în Măgurele, Ilfov
Terenurile se află într-o zonă reglementată urbanistic ca având destinație construcții rezidențiale, având în vecinătate câteva imobile de tip case/vile.
Terenurile nu beneficiază de utilități, însă în zonă se găsesc (la cca 150-300 metri): rețea apă, curent, canalizare, gaz (pe strada Atomiștilor).;

Teren în suprafață de 2357 mp - cotă de ½ din teren de 4.714 mp, situat în Măgurele, Ilfov
Terenul se află într-o zonă reglementată urbanistic ca având destinație construcții rezidențiale, având în vecinătate câteva imobile de tip case/vile.
Terenul beneficiază de utilități (la limita proprietății): curent, gaz, apă (pe strada Atomiștilor, latura estică).

Prețul total de pornire la licitație este de 5.781.137,30 Lei + TVA.

Preţul de pornire

5.781.140,00
RON