Proprietate imobiliară cu destinaţie industrială compusă din: teren în suprafață totală de 14.325 mp, construcții industriale, situată în localitatea Mediaş, Str. Gării, F.N., jud Sibiu și bunuri aferente conform anexă.

Terenul se află în partea periferică de est a localității, în zona industrială a orașului. Proprietatea este bine delimitată și împrejmuită, are front la strada Gării și la strada Vămii, beneficiază de cale de acces auto și pietonală.

Amplasamentul beneficiază de utilități: apa, canalizare, gaz metan, energie electrică – de la rețea.

Terenul este plan, are formă dreptunghiulară, cu o adâncime de cca 350 metri și o lățime de cca 380 metri, este bine delimitat şi îngrădit (fundație de beton; gard plăci beton), poartă metalică. Proprietatea este situată la cca 200 metri de Piața Regele Ferdinand I şi la cca 1300 metri de Primăria Mediaș.

Construcțiile ce se găsesc pe amplasament au destinație de spații depozitare, administrative, ateliere. Clădirile sunt construite în anii ’70-’80, pe structură din beton și zidărie dar și din structură metalică. Unele au acoperiș tip terasă hidroizolantă necirculabilă, altele au acoperiș cu șarpantă lemn și învelitoare țiglă.

Starea generală a acestor spații este nesatisfăcătoare, fiind neîntreținute și degradate. Aceste spații necesită renovare generală și/sau consolidare. Zonarea este mixtă - industrială/comercială și rezidenţială.

Staţie Mixturi asfalt
Staţie mixturi asfalt cu instal, cuprinde: dozatoare agregate (5 buc) + bandă colectoare, bandă transport agregate, uscător agregate cu sistem de ardere (500 mc), filtru de praf cu tubulatură, exhaustor, elevator, cântar+malaxor, cale de rulare+cupa descărcare, buncăr depozitare, siloz filer, snec alimentare siloz, cabină comandă, panou comandă, panou electric, tanc pentru bitum (3 buc, 45 t, 25 t, 25 t) + instalaţie încălzire și evacuare.

Statie de beton (tip Cedomal)
Cuprinde: modernizare cu piese, modernizare stație betoane, siloz stocare materiale (din beton cu 4 depozite), stație+brat cabină comandă, snec, siloz pentru ciment, malaxor, calea de rulare, cupă, compresor de aer, panou de comandă, panou electric; stare nesatisfăcătoare.

Prețul de pornire la licitație este de 1.528.718,24 lei + T.V.A..

Preţul de pornire

1.528.720,00
RON