Bunuri Imobile

Casa cu teren, Ocna Sibiului

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitatie publica proprietate imobiliara compusa din: teren (cca. 891 mp), cladire (regim de inaltime P+E+M, cu o suprafata construita desfasurata de cca. 169 mp) si mai multe depozite, situata in localitatea Ocna Sibiului, str. George Enescu, jud. Sibiu. Urmatoarea licitatie va avea loc in data de 25.03.2019 de la ora 10:00.

Terenuri situate in extravilanul localitatii Letca, jud. Salaj

RTZ&PARTNERS SPRL, vinde in bloc, prin licitatie publica terenuri in suprafata totala de 3.400mp situate  in extravilanul localitatii Letca, județul Salaj.  Prima licitatie va avea loc in data de 05.03.2019 de la ora 15:00 Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, jud. Cluj. Telefon: 0726178731, e-mail: office@rtz.ro.  

Proprietate imobiliara si bunuri mobile situate in Somes Odorhei, jud. Salaj

RTZ&PARTNERS SPRL - Filiala Alba, vinde in bloc, prin licitatie publica urmatoarele bunuri:

-proprietate imobiliara, situata in loc. Somes Odorhei, jud. Salaj,  compusa din teren si constructii;

- bunuri mobile aferente proprietatii imobiliare (statie de sortare nisipuri; sist. cantar auto 18X3X30).

Proprietate imobiliara si bunuri mobile situate in Hereclean, jud. Salaj

RTZ&PARTNERS SPRL - Filiala Alba, vinde in bloc, prin licitatie publica urmatoarele bunuri:

 

-proprietate imobiliara, situata in loc. Hereclean, jud. Salaj,  compusa din teren si constructii; - bunuri mobile aferente proprietatii imobiliare (instalatie de preparare mixturi, mobilier, aparat sudura, etc);

- autovehicule mari.  

Fosta ferma de porcine - loc. Ulmi, jud. Dâmbovița

RTZ&PARTNERS SPRL, vinde in bloc, prin licitatie publica proprietate imobiliara compusa din teren (cca. 43.815 mp) si constructii tabulare (depozite, magazii, birou administrativ, catar, cladire birou, etc.) situate in loc. Ulmi, jud. Dambovita. Prima licitatie va avea loc in data de 11.03.2019 de la ora 13:00 Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, jud. Cluj.

Fosta ferma de porcine - loc. Comisani, jud. Dambovita

RTZ&PARTNERS SPRL, vinde in bloc, prin licitatie publica proprietate imobiliara compusa din teren (cca. 71.089 mp); constructii tabulare (grajduri, hale, magazii, etc.) si constructii extratabulare (foisor, cabana de lemn, teren de tenis, luciu de apa) situate in loc. Comisani, jud. Dambovita.

Sediu administrativ si hala procesare, Cehu Silvaniei, jud. Salaj

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitatie publica imobil cu destinatia sediu administrativ, situat in Cehu Silvaniei, ferma Piscicola, nr. 21 jud. Salaj, compus din teren în suprafata de 1.872, cladire sediu administrativ, hala de procesare peste si statie de pompare. Sediul administrativ are regim de inalţime P+E, an construire 2009, zidarie din cărămidă, beton armat. Hala de procesare peste are regim de inaltime Parter, an construire 2009.

Casa cu teren - Zalau

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitatie publica in Zalau imobil neintabulat, compus din teren in supraf totala de 1.300 mp, si casa cu regim de inaltime D+P+M, cu suprafata construita de 110 mp, suprafata desfasurata 310 mp, suprafata utila 250 mp. Constructia este in stadiul de „la rosu”. Conditiile de participare la licitatie sunt cuprinse intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, etajul 2, tel: 0726 178731.

Spatiu industrial, Ineu, jud. Arad

RTZ & Partners S.P.R.L. vinde prin licitatie publica spatiu industrial situat în localitatea Ineu, jud. Arad: teren in suprafata de 12.827 mp si constructii. Ansamblul imobiliar se vinde impreuna cu bunurile mobile aferente cladirilor. Conditiile de inscriere si datele de desfasurare a procedurii de licitatie sunt cuprinse intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, jud.

Pages