Bunuri Imobile

Imobil “Casa familiala tip duplex”

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitaţie publică proprietate imobiliară „Casa familială tip duplex”, situată în loc. Cluj-Napoca, cartier Bună Ziua, jud. Cluj, compusă din: teren în suprafata de 231 mp şi construcţie în suprafaţă utilă de cca. 180 mp. Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, etajul 2, tel. 0726178731. Preţ de pornire la licitaţie: 131.933 euro + T.V.A.

Spatiu industrial, Dej

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitaţie publică proprietate industrială situată în Dej, jud. Cluj. Imobilul este compus din teren în suprafaţă de 15.170 mp, hală de producţie, spaţii de birouri, clădire centrală termică, depozit de rumeguş, şi o clădire veche demolabilă. Imobilul beneficiază de următoarele utilităţi: apă, gaz, curent, canalizare. Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, etajul 2.

Teren de 899 mp, Ludus, str. Garii, jud. Mures

RTZ & Partners vând prin licitaţie publică teren în suprafaţă de 899 mp situat în localitatea Luduş, strada Gării, judeţul Mureş. Terenul are forma dreptunghiulara, este neîngrădit şi plan. Are destinaţie de parcare, prin prisma amplasării în imediata vecinătate a unei hale. Are următoarele dimensiuni: lungime: cca 81 metri; lăţime: cca 11 metri. Imobilul nu beneficiază de front la stradă, sau cale de acces din drum public. Amplasamentul nu beneficiază de utilităţi, dar acestea se află în vecinătate.

Fosta ferma - loc. Iara, jud. Cluj

RTZ & Partners S.P.R.L. vinde prin licitaţie publică imobil fostă fermă, situat în loc. Iara, jud. Cluj, compus din teren în suprafaţă de 13.836 mp, un grajd în suprafaţă de 1.693 mp ţi încă unul în suprafaţă de 1686 mp, filtru sanitar în suprafaţă de 240 mp, doua fânare în suprafaţă de 780 mp fiecare, clădire puţ forat în suprafaţă de 7 mp, împrejmuire proprietate de 935 mp şi platformă betonată de 1.029 mp. Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Mun. Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr.

Lichidator judiciar, vand spatiu industrial, Alba Iulia, str. Livezii

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitaţie publică fostă unitate de prelucrare a cărnii situată în Alba Iulia, str. Livezii, jud. Alba, compusă din teren în suprafaţă de 3800 mp şi construcţii (hală de producţie, spaţii de depozitare, birouri şi grupuri sanitare). Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr.74-76, etajul 2, tel. 0726178731. Preţul de pornire la licitaţie este de 1.500.000 lei + T.V.A.

Lichidator judiciar, vand spatiu industrial, Alba Iulia, str. Morii

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitaţie publică imobil situat în Alba Iulia, str. Morii, compus din teren în suprafaţă de 2.862mp şi construcţii. Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr.74-76, etajul 2, tel. 0726178731. Preţul de pornire la licitaţie este de 1.275.000 lei + T.V.A.

Lichidator judiciar, vand spatiu industrial, Alba Iulia, str. Morii

RTZ & Partners SPRL vinde prin licitaţie publică imobil situat în Alba Iulia, str. Morii, compus din teren în suprafaţă de 2.922mp şi construcţii (hală producţie, spaţii de depozitare, birouri, grupuri sanitare). Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr.74-76, etajul 2, tel. 0726178731. Preţul de pornire la licitaie este de 1.700.000 lei + T.V.A.

Teren situat în loc. Cristian, jud. Sibiu

RTZ & Partners SPRL, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică a unei parcele de teren în suprafaţă de 2300 mp, situată în localitatea Cristian, jud. Sibiu. Imobilul este situat în zona periferică a localităţii, la ieşirea din localitate spre Sibiu, se învecinează cu Avicola Cristian şi terenuri libere. Terenul are front la drum comunal, neasfaltat. Amplasamentul are acces la energie electrică – reţea pe teren şi la limita proprietăţii.

Proprietate imobiliara - loc. Calnic, jud. Alba

RTZ & Partners S.P.R.L. vinde prin licitaţie publică proprietate imobiliară situată în loc. Câlnic, jud. Alba, compusă din teren în suprafaţă totală de 15.130 mp şi construcţii parţial finalizate – construcţie din beton în suprafaţă de 4.006 mp, clădire administrativă în suprafaţă de 294 mp, lagună dejecţii în suprafaţă de 2.135 mp şi împrejmuire proprietate în suprafaţă de 859 mp. Condiţiile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Mun. Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr.

Fosta ferma - loc. Iara, jud. Cluj

RTZ & Partners S.P.R.L. vinde prin licitaţie publică imobil fosta fermă, situat în loc. Iara, jud. Cluj, compus din teren în suprafaţă de 13.836 mp, un grajd în suprafaţă de 1.693 mp şi încă unul în suprafaţă de 1686 mp, filtru sanitar în suprafaţă de 240 mp, doua fânare în suprafaţă de 780 mp fiecare, clădire puţ forat în suprafaţă de 7 mp, împrejmuire proprietate de 935 mp şi platformă betonata de 1.029 mp. Conditţile de participare la licitaţie se regăsesc într-un caiet de sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar din Mun. Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr.

Pages