Despre Noi

SUNTEM PRIMA OPŢIUNE PENTRU REDRESAREA AFACERILOR, IMPLICÂNDU-NE TOTAL ŞI CREATIV!

Eşalonare
datorii
Inovare
Loialitate

CONSTRUIM ŞANSE, RECONSTRUIM AFACERI!

În ADN-ul companiei noastre este înscrisă puternic aplecarea spre reorganizarea societăţilor aflate în insolvenţă. Măsurăm satisfacţia muncii noastre în reuşita entităţilor pe care le reorganizăm. Pentru că noi suntem de părere că falimentul este la îndemâna oricui, pe când reorganizarea necesită calităţi deosebite, într-o împletire armonioasă a cunoştinţelor tehnice economice, juridice, de marketing sau management, cu abilităţile practice, cu experienţa deosebită pe care o avem la dispoziţie ca urmare a gestionării cu succes a unui mare număr de cazuri.

Suntem specialişti în insolvenţă, concentraţi exclusiv pe acest domeniu, cu tot ceea ce presupune acesta, fiind acreditaţi de toate instituţiile cu abilitări în aria noastră de activitate, pentru procedurile de pre-insolvenţă, studii referitoare la “sănătatea” companiilor, dosare de reorganizare sau faliment, urmărire post-insolvenţă, fie că vorbim despre companii obişnuite sau despre cele din domeniul bancar ori cel al asigurărilor.

Back-up-ul nostru profesional însemnă peste 1.000 de companii gestionate, din diverse domenii de activitate, foarte variate, cu o rată de succes a reorganizărilor cu mult peste media raportată la nivel naţional. Echipa de profesioniști a RTZ îndeplinește toate criteriile necesare performanței, fiind valoroasă din punct de vedere calitativ, și numeroasă cantitativ. Soluțiile complexe care necesită implicare pluridisciplinară sunt creionate de numeroși juriști, economiști, ingineri ori personal auxiliar dedicat cazurilor. Dispunerea teritorială a filialelor permite gestionarea rapidă și din punct de vedere geografic, relația cu clienții noștri fiind susținută direct, personal, nu doar prin mijloace de comunicare la distanță. Suntem mândri de echipa noastră şi de modul în care aceasta manageriază relaţia cu creditorii sau debitorii, relaţie în care aceştia se pot baza pe implicare, profesionalism, încredere, transparenţă şi loialitate.

Principiul pe care îl urmăm este acela de a aborda provocările total, inovativ şi creativ, dar în primul rând legal. Suntem convinşi că rezolvările pe care le găsim sunt unele care aşează companiile pe o poziţie corectă atât din punct de vedere economic, cît şi din cel al respectării legii, lucruri pe care orice comerciant onest îşi doreşte să le îndeplinească simultan. Totodată, promovăm şi implementăm un sistem intern de evaluare şi dezvoltare continuă, menit să ajute la dezvoltarea competitivităţii societăţii pe piaţa de profil.

Aplecaţi pe rezolvarea problemelor profesionale, nu uităm de latura umană a lucrurilor, de responsabilitatea noastră, ca membri ai societăţii, faţă de cei care au nevoie de ajutor. Suntem implicaţi în proiecte sportive, sociale, de sănătate, de mediu sau religioase. Amintim aici, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, împreună cu Fundaţia Duke of Edinburgh, academie ai cărei principal sponsor suntem; Liceul cu Program Sportiv Cluj; Iniţiativa Copacul de Hârtie; Centrul de ingrijiri paliative Sfântul Nectarie Cluj-Napoca; Clubul de baschet juniori For You; Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj, şi încă multe alte proiecte în care ni s-a solicitat sprijin.