ANUNŢ PRIVIND SUSPENDAREA LICITATIILOR ORGANIZATE DE CĂTRE LICHIDATORUL JUDICIAR A BUNURILOR AFLATE ÎN PATRIMONIUL LASCĂU PRODLACT S.R.L.

Licitațiile publice organizate în baza Regulamentului de Valorificare nr. 1186/16.04.2019 a bunurilor aflate în patrimoniul debitoarei Lascău Prodlact S.R.L., aprobat de creditori în cadrul ședinței Adunării Generale a Creditorilor ce a avut loc la data de 24 Aprilie 2019, conform Procesului Verbal al Adunării Generale a Creditorilor publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 8574 din data de 25.04.2019, vor fi suspendate. 

 

Suspendarea se impune având în vedere măsura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile aflate în patrimoniul debitoarei LASCĂU PRODLACT SRL instituită în baza Ordonanței emisă de către Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Timișoara la data de 19 Decembrie 2019. 

 

Licitațiile publice privind bunurile aflate în patrimoniul debitoarei LASCĂU PRODLACT SRL vor fi reluate ulterior încetării măsurilor asiguratorii instituite.