Proprietate imobiliară cu destinaţie zootehnică – fostă fermă bovine situată la periferia localității Pomi, județul Satu Mare, într-o zonă exclusiv agricolă, la ieșirea din localitate spre Satu Mare.
Această proprietate imobiliară cuprinde teren, construcții și bunuri mobile aferente.
Terenul are o suprafață totală de 26.400 mp, fiind înscris în Cartea Funciară nr. 100852, și este situat în intravilanul localității Pomi, jud. Satu Mare.
Proprietatea imobiliară se află la ieșirea din localitatea Pomi spre Satu Mare, având front la drumul județean 193 de cca 82 metri. Accesul la proprietate, din drumul județean, se face pe un drum pietruit, în incinta societății. Pe acest teren se afla construcțiile (construcții neîntabulate).
Acces: Proprietatea are front drumul județean 193 ce leagă localitatea Satulung (Maramureș) de Satu Mare, pe drumul județean care merge prin stânga râului Someș. Accesul la amplasament se face atât pietonal, cât și cu mașina.
Amplasamentul beneficiază de utilități:
apă – puț forat;
canalizare – fosă septică;
energie electrică (post trafo) – de la rețea
telefonie mobilă/internet.

Terenul este plan, are forma trapezoidală, cu o lungime de cca 360 metri, este bine delimitat și îngrădit (gard plasă sârmă, pe stâlpi metalici).

Proprietatea se învecinează:
la Nord – cale de acces drumul județean 193;
la Est – teren liber;
la Sud – teren liber;
la Vest – teren liber.

Imobilul se află într-o zonă preponderent agricolă. Este, totuși, o zona ce abundă de terenuri cu potențial agricol, dar și industrial/comercial. Proprietatea este situată la cca 2.000 metri de centrul localității Pomi, la cca 30 km de Baia Mare si la cca 38 km de Satu Mare.

Prețul de pornire la licitație este de 250.000,00 euro + T.V.A..

Preţul de pornire

250.000,00
EURO